Flitsbalk

Opbouw flitsbalk voor bedrijfswagens

Flitsbalk levering en montage door Bejabo

Bejabo is de specialist op het gebied van bedrijfswageninrichting, zo ook het inbouwen van verlichting. Een van de mogelijkheden is levering en montage van een flitsbalk. Beveiligingsbedrijven, dierenambulances of werkvoertuigen maken veel gebruik van een flitsbalk.

Wanneer er bijvoorbeeld werkzaamheden langs de weg zijn of onoverzichtelijke plaatsen is het verstandig om extra verlichting te monteren. Een perfecte oplossing is hier de flitsbalk, zeer veel zichtbaarheid. Onze flitsbalkem zijn in diverse lengtes en uitvoeringen leverbaar.

In flitsbalken worden led units geplaatst, zo kunnen flitsbalken afhankelijk van de lengte te vullen zijn met 36 t/m 156 leds. Op onze flitsbalken zijn verschillende besturingen mogelijk.

Neem contact op om de mogelijkheden en uw wensen te bespreken!

opbouw van een flitsbalk door Bejabo Ridderkerk


Bekijk ons volledige aanbod in onze vernieuwde webshop!

Onze producten zijn te bestellen in de webshop, vragen of maatwerk? Bel ons direct!

Onze sterke punten
Alles is mogelijk "Gaat niet bestaat niet"

Bij Bejabo is alles mogelijk, ons motto is dan ook "gaat niet bestaat niet".
Door onze jaren lange ervaring en expertise vinden we altijd een oplossing!

Service en bereikbaarheid

Wij staan altijd voor u klaar, met onze ruime openingstijden en telefonische bereikbaarheid. Ook zijn afspraken buiten kantooruren geen enkel probleem. U bent van harte welkom in onze vestiging in Ridderkerk.

Reparaties direct opgepakt

Onze service gaat zo ver dat we reparaties zelfs direct uitvoeren, u krijgt een kop koffie terwijl wij aan de slag gaan. Ook kunt u het gezellige centrum van Ridderkerk bezoeken terwijl de reparaties worden uitgevoerd.

Automerk onafhankelijk

Wij verzorgen inrichtingen en accessoires voor alle merken bedrijfswagens. Wij zijn werkzaam voor bijna alle grote automerken/garages. Wij denken in maatwerkoplossingen.

Wie we zijn
Bedrijfswageninrichting Bejabo Ridderkerk

Bejabo is uw specialist op het gebied van bedrijfswageninrichting, betimmeringen en dierenbenodigdheden. Door de jarenlange vakkennis, professionaliteit en de diversiteit van haar assortiment, mag Bejabo zich een totaalaanbieder noemen...

"..zeer vakkundig geholpen met de inbouw van hondentransportkooien, dakventilatie en volledige betimmering van mijn Volkswagen Transporter..."

Bejabo B.V. is opgericht op 1 april 2000 en was toen gehuisvest aan de Valkeniersstraat in Ridderkerk. Destijds bestonden de werkzaamheden vooral uit het aanpassen van bedrijfsauto's en het maken van hondentransportboxen op maat.

Bejabo bedrijfswageninrichting - volledig op maat, altijd een oplossing!

Advies, levering en inbouw op maat. Al ruim 15 jaar de expert voor bedrijfswageninrichting / betimmering van de Benelux!

  • Alles is mogelijk
  • Zeer goede service/bereikbaarheid
  • Reparaties direct opgepakt

Blijf op de hoogte via social media