Dierenbenodigdheden

Dierenbenodigdheden, van voer tot verzorging

Dierenbenodigdheden voor uw hond of kat

Bij bejabo kunt u terecht voor diverse benodigdheden voor de hond en kat. Waar de onderneming is begonnen met enkel en alleen producten voor de hondensporter, hebben wij het assortiment uitgebreidt met oa. Voer, snacks, agility en speelgoed voor de hond. Tevens beschikken wij voor de kat droogvoer van het merk Champ en Meadowfield en zijn er in de webshop diverse krabpalen te bestellen.

Buiten het feit dat we specialist zijn op het gebied van hondensport, van o.a. hondentransportboxen,halsbanden, lijnen, kennels en een gehele inrichting van bestelautos voor hondenvervoer zijn wij ook dealer van Champ hondenvoer, Proline dogbox transportboxen en Dogtra trainingsbanden.

De sterke punten van Bejabo zijn de goede service uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding en de mogelijkheid om eventueel iets voor u te bestellen bij een van de vele leveranciers uit de branche.

De combinatie van producten tegen zeer scherpe prijzen, 'nieuwe en innovatie' producten en eigen gemaakte producten maakt Bejabo tot een unieke speler in de markt. Bij welke andere dierenspeciaalzaak kunt u immers shoppen voor dierenbenodigdheden onder het genot van een kopje koffie, terwijl wij uw auto geschikt maken voor het vervoeren van uw hond?

dierenbenodigdheden Bejabo Ridderkerk

Bekijk ons volledige aanbod in onze vernieuwde webshop!

Onze producten zijn te bestellen in de webshop, vragen of maatwerk? Bel ons direct!Dierenbenodigdheden, voer, verzorging en sport

Wij hebben zeer veel dierenbenodigdheden, bijvoorbeeld alles voor de verzorging van uw hond of kat, voer voor uw hond of kat maar ook alles voor de hondensport. Gezondheid wordt steeds belangrijker in de huisdierenbranche. Een goede verzorging kan bijdragen aan de gezondheid van uw huisdier. Bij Bejabo zijn wij ons daarvan dan ook bewust.

Voor de hond hebben wij diverse artikelen in ons assortiment m.b.t. gezondheid. Zo kunt u bij ons o.a. verschillende hondenborstels en hondenkammen kopen om uw hond goed te verzorgen. Ook zijn tekentangen en poepzakjes onderdeel van ons assortiment.

Kom eens langs voor het gehele assortiment, uiteraard ook te bestellen via onze webshop!

Onze sterke punten
Alles is mogelijk "Gaat niet bestaat niet"

Bij Bejabo is alles mogelijk, ons motto is dan ook "gaat niet bestaat niet".
Door onze jaren lange ervaring en expertise vinden we altijd een oplossing!

Service en bereikbaarheid

Wij staan altijd voor u klaar, met onze ruime openingstijden en telefonische bereikbaarheid. Ook zijn afspraken buiten kantooruren geen enkel probleem. U bent van harte welkom in onze vestiging in Ridderkerk.

Reparaties direct opgepakt

Onze service gaat zo ver dat we reparaties zelfs direct uitvoeren, u krijgt een kop koffie terwijl wij aan de slag gaan. Ook kunt u het gezellige centrum van Ridderkerk bezoeken terwijl de reparaties worden uitgevoerd.

Automerk onafhankelijk

Wij verzorgen inrichtingen en accessoires voor alle merken bedrijfswagens. Wij zijn werkzaam voor bijna alle grote automerken/garages. Wij denken in maatwerkoplossingen.

Wie we zijn

Lorem ipsum dolor slo onsec tueraliquet Morbi nec In Curabitur lreaoreet nisl lorem in pellente e vidicus pannel . Lorem ipsum dolor slo onsec tueraliquet Morbi nec In Curabitur lreaoreet nisl lorem in pellente nel lvidicus pannel

"..zeer vakkundig geholpen met de inbouw van hondentransportkooien, dakventilatie en volledige betimmering van mijn Volkswagen Transporter..."

Bejabo B.V. is opgericht op 1 april 2000 en was toen gehuisvest aan de Valkeniersstraat in Ridderkerk. Destijds bestonden de werkzaamheden vooral uit het aanpassen van bedrijfsauto's en het maken van hondentransportboxen op maat.

Bejabo bedrijfswageninrichting - volledig op maat, altijd een oplossing!

Advies, levering en inbouw op maat. Al ruim 15 jaar de expert voor bedrijfswageninrichting / betimmering van de Benelux!

  • Alles is mogelijk
  • Zeer goede service/bereikbaarheid
  • Reparaties direct opgepakt

Blijf op de hoogte via social media