Hondenbenodigdheden

Hondenbenodigdheden voor de hondensport

Hondenbenodigdheden en hondenvoer

Bij Bejabo kunt u terecht voor al uw hondenbenodigdheden, van verzorging, voer en alles voor de hondensport. Waar de onderneming ooit is begonnen met enkel en alleen producten voor de hondensporter, is men inmiddels uitgegroeid tot een totaalaanbieder voor dierenbenodigdheden.

Buiten het feit dat we specialist zijn op het gebied van hondensport beschikt Bejabo in Ridderkerk over een zeer uitgebreid assortiment aan hondenbenodigdheden, waarvan u meestal maar een deel terug vind bij de bekende dierenspeciaalzaken. De sterke punten van Bejabo zijn de goede service, uitstekende prijs/kwaliteit verhouding, het uitgebreide assortiment en de mogelijkheid om eventueel iets voor u te bestellen bij een van de vele leveranciers uit de branche.

In ons huidige aanbod aan hondenvoer beschikken wij momenteel over diverse verschillende soorten hondenvoer. Zo hebben wij onder andere de voermerken Beneful, Champ Europe, Meadowfield en Pedigree in ons assortiment. .

Als u uw hondenvoer bij Bejabo wilt bestellen dan is dat mogelijk. Wij kunnen alle verschillende merken voer voor u bestellen en indien u een grote afname maakt, dan is het voor u een (groot) voordeel dat het voer door ons bezorgd kan worden. Ook is het natuurlijk mogelijk zelf uw voer op te komen halen. .

Nieuw bij Bejabo zijn de verschillende behendigheidstoestellen van Agility Range. De toestellen zijn verkrijgbaar vanaf april 2010 bij Bejabo! .

De Agility Range bestaat uit een aantal verschillende behendigheidstoestellen om uw hond mee te trainen. De toestellen kunnen zowel thuis als bij de vereniging gebruikt worden. Alle toestellen hebben als hoofdfunctie de taak om uw hond fit en gezond te houden en ervoor te zorgen dat de band tussen de hond en zijn baasje wordt versterkt. .

Voor ons gehele assortiment neemt u contact op of komt u vrijblijvend langs in Ridderkerk!

hondenbenodigdheden van Bejabo Ridderkerk


Bekijk ons volledige aanbod in onze vernieuwde webshop!

Onze producten zijn te bestellen in de webshop, vragen of maatwerk? Bel ons direct!

Onze sterke punten
Alles is mogelijk "Gaat niet bestaat niet"

Bij Bejabo is alles mogelijk, ons motto is dan ook "gaat niet bestaat niet".
Door onze jaren lange ervaring en expertise vinden we altijd een oplossing!

Service en bereikbaarheid

Wij staan altijd voor u klaar, met onze ruime openingstijden en telefonische bereikbaarheid. Ook zijn afspraken buiten kantooruren geen enkel probleem. U bent van harte welkom in onze vestiging in Ridderkerk.

Reparaties direct opgepakt

Onze service gaat zo ver dat we reparaties zelfs direct uitvoeren, u krijgt een kop koffie terwijl wij aan de slag gaan. Ook kunt u het gezellige centrum van Ridderkerk bezoeken terwijl de reparaties worden uitgevoerd.

Automerk onafhankelijk

Wij verzorgen inrichtingen en accessoires voor alle merken bedrijfswagens. Wij zijn werkzaam voor bijna alle grote automerken/garages. Wij denken in maatwerkoplossingen.

Wie we zijn
Bedrijfswageninrichting Bejabo Ridderkerk

Bejabo is uw specialist op het gebied van bedrijfswageninrichting, betimmeringen en dierenbenodigdheden. Door de jarenlange vakkennis, professionaliteit en de diversiteit van haar assortiment, mag Bejabo zich een totaalaanbieder noemen...

"..zeer vakkundig geholpen met de inbouw van hondentransportkooien, dakventilatie en volledige betimmering van mijn Volkswagen Transporter..."

Bejabo B.V. is opgericht op 1 april 2000 en was toen gehuisvest aan de Valkeniersstraat in Ridderkerk. Destijds bestonden de werkzaamheden vooral uit het aanpassen van bedrijfsauto's en het maken van hondentransportboxen op maat.

Bejabo bedrijfswageninrichting - volledig op maat, altijd een oplossing!

Advies, levering en inbouw op maat. Al ruim 15 jaar de expert voor bedrijfswageninrichting / betimmering van de Benelux!

  • Alles is mogelijk
  • Zeer goede service/bereikbaarheid
  • Reparaties direct opgepakt

Blijf op de hoogte via social media