Kennelpanelen

Kennelpanelen op maat gemaakt

Al 15 jaar specialist in Kennelpanelen

Bejabo is al jaren specialist in levering van kennelpanelen en damwanden. Niet alleen levering maar ook montage op locatie bij u thuis. Niets is onmogelijk, maatwerk is voor ons standaard.

Uit voorraad kunnen wij u kennelpanelen en damwanden leveren, indien u maatwerk heeft maken we dit zeer vakkundig in onze werkplaats te Ridderkerk. Wij hebben zeer veel kennelpanelen en damwanden gemaakt, vanuit onze kennis en expertise kunnen we u als geen andere adviseren en helpen bij het uitwerken van een kennelplan.

Op het gebied van kennelpanelen kunt u bij Bejabo kiezen uit een zeer breed assortiment, onder andere uit de volgende kennelmaterialen: damwand met spijl, gehele damwand, kennelpanelen met 5 cm spijl, kennelpanelen met 5 cm spijl en met deur, kennelpanelen met 8 cm spijl, kennelpanelen met 8 cm spijl en met deur, puppypanelen en complete kennels.

Wij staan u graag bij met advies, u bent van harte welkom op onze vestiging in Ridderkerk. Ook is het mogelijk dat wij bij u op locatie komen inmeten, en indien gewenst monteren wij het ook op locatie. Op het gebied van kennelpanelen is niets onmogelijk.

kennelpanelen op maat van Bejabo Ridderkerk


Bekijk ons volledige aanbod in onze vernieuwde webshop!

Onze producten zijn te bestellen in de webshop, vragen of maatwerk? Bel ons direct!

Onze sterke punten
Alles is mogelijk "Gaat niet bestaat niet"

Bij Bejabo is alles mogelijk, ons motto is dan ook "gaat niet bestaat niet".
Door onze jaren lange ervaring en expertise vinden we altijd een oplossing!

Service en bereikbaarheid

Wij staan altijd voor u klaar, met onze ruime openingstijden en telefonische bereikbaarheid. Ook zijn afspraken buiten kantooruren geen enkel probleem. U bent van harte welkom in onze vestiging in Ridderkerk.

Reparaties direct opgepakt

Onze service gaat zo ver dat we reparaties zelfs direct uitvoeren, u krijgt een kop koffie terwijl wij aan de slag gaan. Ook kunt u het gezellige centrum van Ridderkerk bezoeken terwijl de reparaties worden uitgevoerd.

Automerk onafhankelijk

Wij verzorgen inrichtingen en accessoires voor alle merken bedrijfswagens. Wij zijn werkzaam voor bijna alle grote automerken/garages. Wij denken in maatwerkoplossingen.

Wie we zijn
Bedrijfswageninrichting Bejabo Ridderkerk

Bejabo is uw specialist op het gebied van bedrijfswageninrichting, betimmeringen en dierenbenodigdheden. Door de jarenlange vakkennis, professionaliteit en de diversiteit van haar assortiment, mag Bejabo zich een totaalaanbieder noemen...

"..zeer vakkundig geholpen met de inbouw van hondentransportkooien, dakventilatie en volledige betimmering van mijn Volkswagen Transporter..."

Bejabo B.V. is opgericht op 1 april 2000 en was toen gehuisvest aan de Valkeniersstraat in Ridderkerk. Destijds bestonden de werkzaamheden vooral uit het aanpassen van bedrijfsauto's en het maken van hondentransportboxen op maat.

Bejabo bedrijfswageninrichting - volledig op maat, altijd een oplossing!

Advies, levering en inbouw op maat. Al ruim 15 jaar de expert voor bedrijfswageninrichting / betimmering van de Benelux!

  • Alles is mogelijk
  • Zeer goede service/bereikbaarheid
  • Reparaties direct opgepakt

Blijf op de hoogte via social media