Verlichting

Verlichting op maat, alles is mogelijk!

Advies, levering en inbouw/opbouw van verlichting

Bejabo is ook inbouwspecialist voor alle verlichting in uw bedrijfswagen. Om werkzaamheden in de laadruimte van uw bedrijfswagen uit te voeren is voldoende licht een noodzaak.

Bedrijfswagens zijn standaard voorzien van verlichting. Uiteraard kan dit veel beter! Bejabo heeft zeer veel ervaring en expertise in inbouw van de juiste verlichting. Bijvoorbeeld ledverlichting, dit wordt aangesloten op de huidige binnenverlichting zodat deze automatisch wordt ingeschakeld als u de deur opent. Bejabo levert volledige laadruimte verlichting, bijna alles is mogelijk.

Onze gebruikte 12 of 24 Volts armaturen sluit u gemakkelijk aan op het bestaande stroomcircuit. De bedrijfswagenverlichting heeft ca. 30.000 branduren. Ook zijn de armaturen vochtbestendig waardoor deze niet gevoelig zijn voor storingen of kortsluiting.

verlichting bedrijfswagens Bejabo Ridderkerk

Bekijk ons volledige aanbod in onze vernieuwde webshop!

Onze producten zijn te bestellen in de webshop, vragen of maatwerk? Bel ons direct!Verlichting ingebouwd met vakmanschap

Bejabo heeft zeer veel ervaring met inbouwen van verlichting. Bijvoorbeeld ledverlichting, een perfecte oplossing met veel lichtopbrengst en weinig stroom verbruik. Of montage van een beweegbare lamp, een zoeklamp voor op het dak. Of montage van een zwaailamp of flitsbalk, bijna alles is mogelijk.

Wij denken graag met u mee, neem contact op om uw wensen en onze mogelijkheden op het gebied van verlichting door te spreken. Een afspraak is zo gemaakt!

Onze sterke punten
Alles is mogelijk "Gaat niet bestaat niet"

Bij Bejabo is alles mogelijk, ons motto is dan ook "gaat niet bestaat niet".
Door onze jaren lange ervaring en expertise vinden we altijd een oplossing!

Service en bereikbaarheid

Wij staan altijd voor u klaar, met onze ruime openingstijden en telefonische bereikbaarheid. Ook zijn afspraken buiten kantooruren geen enkel probleem. U bent van harte welkom in onze vestiging in Ridderkerk.

Reparaties direct opgepakt

Onze service gaat zo ver dat we reparaties zelfs direct uitvoeren, u krijgt een kop koffie terwijl wij aan de slag gaan. Ook kunt u het gezellige centrum van Ridderkerk bezoeken terwijl de reparaties worden uitgevoerd.

Automerk onafhankelijk

Wij verzorgen inrichtingen en accessoires voor alle merken bedrijfswagens. Wij zijn werkzaam voor bijna alle grote automerken/garages. Wij denken in maatwerkoplossingen.

Wie we zijn
Bedrijfswageninrichting Bejabo Ridderkerk

Bejabo is uw specialist op het gebied van bedrijfswageninrichting, betimmeringen en dierenbenodigdheden. Door de jarenlange vakkennis, professionaliteit en de diversiteit van haar assortiment, mag Bejabo zich een totaalaanbieder noemen...

"..zeer vakkundig geholpen met de inbouw van hondentransportkooien, dakventilatie en volledige betimmering van mijn Volkswagen Transporter..."

Bejabo B.V. is opgericht op 1 april 2000 en was toen gehuisvest aan de Valkeniersstraat in Ridderkerk. Destijds bestonden de werkzaamheden vooral uit het aanpassen van bedrijfsauto's en het maken van hondentransportboxen op maat.

Bejabo bedrijfswageninrichting - volledig op maat, altijd een oplossing!

Advies, levering en inbouw op maat. Al ruim 15 jaar de expert voor bedrijfswageninrichting / betimmering van de Benelux!

  • Alles is mogelijk
  • Zeer goede service/bereikbaarheid
  • Reparaties direct opgepakt

Blijf op de hoogte via social media