Bedrijfswageninrichting

Bedrijfswageninrichting op maat, alles is mogelijk!

Bedrijfswageninrichting Interieur

Bij vervoer van goederen is er een kans dat de laadruimte van de bedrijfswagen beschadigd raken.
Wij kunnen de binnenzijde van de bedrijfswagen of stationwagen inrichten naar de wensen die U heeft.
De laadvloer kan voorzien worden van een betonplex plaat met een antisliplaag. en andere optie is dat de vloer voorzien kan worden van een kunststof of rubber coating welke bestand is tegen zuren en olie.

Bij de bedrijfswageninrichting kunnen de wanden voorzien worden van lat om lat of betonplex van 6.5.mm met eventuele vastzetmogelijkheden zoals bindrails aan zijwanden,dak of vloer voor het vastzetten van goederen of materiaal om beschadigen te voorkomen aan uw bedrijfswagen.
Deuren kunnen bekleed worden met betonplex panelen de hemel kan voorzien worden van een betonplex plaat met isolatie.

Opbergruimte in de bedrijfswagen kunnen wij voorzien van stalen of aluminium kasten of laden systemen, ook kan naar wenst uw bedrijfswagen ingericht worden met opbergruimte en kasten die op maat gemaakt worden van 12 of 15mm betonplex.

Wordt de laadruimte te warm of te vochtig kan deze voorzien worden van ventilatie of verwarming.
De ventilatie kan zowel mechanisch als elektrisch, hierbij wordt bij montage de ventilator in kleur van de auto gespoten.

bedrijfswageninrichting Bejabo Ridderkerk

Bekijk ons volledige aanbod in onze vernieuwde webshop!

Onze producten zijn te bestellen in de webshop, vragen of maatwerk? Bel ons direct!Bedrijfswageninrichting Exterieur

Voor de bedrijfswageninrichting aan de buitenzijde kan de bedrijfswagen voorzien worden van RVS geborstelde of gepolijste sidebars met of zonder opstap deze voorkomen kleine schades aan de wagen die vaak veroorzaakt worden door paaltjes of heftruck belading. Om de achterzijde te beschermen kan deze voorzien worden van aluminium of rvs backbar of aangepast kan worden als opstap.

Bij bedrijfswageninrichting aan de buitenzijde valt ook verlichting en signalering. Door extra verlichting valt uw bedrijfswagen beter op , als u met uw bedrijfswagen voor o.a. werkzaamheden langs de kant van de weg staat geparkeerd valt u met veiligheidsverlichting beter op bij het overige verkeer. Zo kunnen wij uw bedrijfswagen voorzien van flitsers aan de achterzijde en in de grille, flitsbalk op het dak en werkverlichting.

Ook voor speciaal vervoer, bijvoorbeeld wanneer er lange lading of ladders vervoerd moeten worden is een imperiaal de oplossing. Deze wordt geleverd in het aluminium of rvs en kan uiteraard gemonteerd worden in onze werkplaats.

Onze sterke punten
Alles is mogelijk "Gaat niet bestaat niet"

Bij Bejabo is alles mogelijk, ons motto is dan ook "gaat niet bestaat niet".
Door onze jaren lange ervaring en expertise vinden we altijd een oplossing!

Service en bereikbaarheid

Wij staan altijd voor u klaar, met onze ruime openingstijden en telefonische bereikbaarheid. Ook zijn afspraken buiten kantooruren geen enkel probleem. U bent van harte welkom in onze vestiging in Ridderkerk.

Reparaties direct opgepakt

Onze service gaat zo ver dat we reparaties zelfs direct uitvoeren, u krijgt een kop koffie terwijl wij aan de slag gaan. Ook kunt u het gezellige centrum van Ridderkerk bezoeken terwijl de reparaties worden uitgevoerd.

Automerk onafhankelijk

Wij verzorgen inrichtingen en accessoires voor alle merken bedrijfswagens. Wij zijn werkzaam voor bijna alle grote automerken/garages. Wij denken in maatwerkoplossingen.

Wie we zijn
Bedrijfswageninrichting Bejabo Ridderkerk

Bejabo is uw specialist op het gebied van bedrijfswageninrichting, betimmeringen en dierenbenodigdheden. Door de jarenlange vakkennis, professionaliteit en de diversiteit van haar assortiment, mag Bejabo zich een totaalaanbieder noemen...

"..zeer vakkundig geholpen met de inbouw van hondentransportkooien, dakventilatie en volledige betimmering van mijn Volkswagen Transporter..."

Bejabo B.V. is opgericht op 1 april 2000 en was toen gehuisvest aan de Valkeniersstraat in Ridderkerk. Destijds bestonden de werkzaamheden vooral uit het aanpassen van bedrijfsauto's en het maken van hondentransportboxen op maat.

Bejabo bedrijfswageninrichting - volledig op maat, altijd een oplossing!

Advies, levering en inbouw op maat. Al ruim 15 jaar de expert voor bedrijfswageninrichting / betimmering van de Benelux!

  • Alles is mogelijk
  • Zeer goede service/bereikbaarheid
  • Reparaties direct opgepakt

Blijf op de hoogte via social media