Opstappen

Opstappen van verlaagde opstap tot loopbrug

Verlaagde opstap of loopbrug vakkundig gemonteerd

Bij een hogere vloerhoogte van uw bedrijfswagen is het mogelijk om een opstap te monteren welke de instap vergemakkelijkt. De opstap kan eventueel gecombineerd worden met een stootbumper; De hoogte en diepte van de opstap kunnen in overleg aangepast worden, indien er een trekhaak aanwezig is kunnen er losse kleinere opstap(pen) gemonteerd worden of een demontabel middenstuk in de opstap. De mogelijkheden zijn eindeloos, niets is onmogelijk!

Wanneer er met zware materialen of steekwagen, rolcontainer de bedrijfswagen in of uitgelopen moet worden is een loopbrug een ideale oplossing. Ook voor een loopbrug op maat bent u bij Bejabo in Ridderkerk aan het juiste adres.

Een loopbrug wordt los op de bedrijfswagen geplaatst of vast gemonteerd in de laadruimte. De loopbruggen zijn er in diverse lengte en breedte uitvoeringen leverbaar. Ook zijn de loopbruggen voor diverse belastinggewichten te leveren. Alles naar de wens van u als klant.

Voor het bespreken van uw wensen en de mogelijkheden bent u van harte welkom, ook zijn we uiteraard telefonisch bereikbaar om uw vragen te beantwoorden of en afspraak in te plannen.

verlaagde opstap, loopbrug niets is onmogelijk Bejabo Ridderkerk


Bekijk ons volledige aanbod in onze vernieuwde webshop!

Onze producten zijn te bestellen in de webshop, vragen of maatwerk? Bel ons direct!

Onze sterke punten
Alles is mogelijk "Gaat niet bestaat niet"

Bij Bejabo is alles mogelijk, ons motto is dan ook "gaat niet bestaat niet".
Door onze jaren lange ervaring en expertise vinden we altijd een oplossing!

Service en bereikbaarheid

Wij staan altijd voor u klaar, met onze ruime openingstijden en telefonische bereikbaarheid. Ook zijn afspraken buiten kantooruren geen enkel probleem. U bent van harte welkom in onze vestiging in Ridderkerk.

Reparaties direct opgepakt

Onze service gaat zo ver dat we reparaties zelfs direct uitvoeren, u krijgt een kop koffie terwijl wij aan de slag gaan. Ook kunt u het gezellige centrum van Ridderkerk bezoeken terwijl de reparaties worden uitgevoerd.

Automerk onafhankelijk

Wij verzorgen inrichtingen en accessoires voor alle merken bedrijfswagens. Wij zijn werkzaam voor bijna alle grote automerken/garages. Wij denken in maatwerkoplossingen.

Wie we zijn
Bedrijfswageninrichting Bejabo Ridderkerk

Bejabo is uw specialist op het gebied van bedrijfswageninrichting, betimmeringen en dierenbenodigdheden. Door de jarenlange vakkennis, professionaliteit en de diversiteit van haar assortiment, mag Bejabo zich een totaalaanbieder noemen...

"..zeer vakkundig geholpen met de inbouw van hondentransportkooien, dakventilatie en volledige betimmering van mijn Volkswagen Transporter..."

Bejabo B.V. is opgericht op 1 april 2000 en was toen gehuisvest aan de Valkeniersstraat in Ridderkerk. Destijds bestonden de werkzaamheden vooral uit het aanpassen van bedrijfsauto's en het maken van hondentransportboxen op maat.

Bejabo bedrijfswageninrichting - volledig op maat, altijd een oplossing!

Advies, levering en inbouw op maat. Al ruim 15 jaar de expert voor bedrijfswageninrichting / betimmering van de Benelux!

  • Alles is mogelijk
  • Zeer goede service/bereikbaarheid
  • Reparaties direct opgepakt

Blijf op de hoogte via social media