Bedrijfswagen betimmering

Bedrijfswagen betimmering op maat

Bedrijfswagen betimmering Bejabo Ridderkerk

Bejabo is de aangewezen specialist voor bedrijfswagen betimmering, met 15 jaar ervaring en expertise vinden we altijd een gepaste oplossing. Van zijwandbetimmering tot vloerbescherming.

Zo kunnen wij voor vrijwel alle merken zorgen dat de zijwand perfect wordt betimmerd, zo leveren en plaatsen wij zijwandpanelen of lat betimmeringen. Indien u voor lat betimmering kiest bestaat de bedrijfswagen betimmering uit speciaal en sterk hout. Indien u kiest voor zijwandpanelen zijn deze watervast verlijmd, hierdoor hebben weersinvloeden geen kans. Bedrijfswagen betimmering is een ideale oplossing om de laadruimte netjes te houden, de carrosserie kan niet worden beschadigd indien er iets omvalt.

Bedrijfswagen betimmering van Bejabo wordt op maat geleverd en ingebouwd, nauwkeurig ingemeten door de specialisten van Bejabo in Ridderkerk. Uiteraard is vloerbescherming ook mogelijk, hierin zijn er vele mogelijkheden. Bijvoorbeeld een watervast verlijmde betonplex antislipvloer.

Wij praten graag verder over uw wensen en onze mogelijkheden voor bedrijfswagen betimmering. U bent van harte welkom in onze vestiging in Ridderkerk, een afspraak is zo gemaakt!

bedrijfswagen betimmering Bejabo Ridderkerk


Bekijk ons volledige aanbod in onze vernieuwde webshop!

Onze producten zijn te bestellen in de webshop, vragen of maatwerk? Bel ons direct!

Onze sterke punten
Alles is mogelijk "Gaat niet bestaat niet"

Bij Bejabo is alles mogelijk, ons motto is dan ook "gaat niet bestaat niet".
Door onze jaren lange ervaring en expertise vinden we altijd een oplossing!

Service en bereikbaarheid

Wij staan altijd voor u klaar, met onze ruime openingstijden en telefonische bereikbaarheid. Ook zijn afspraken buiten kantooruren geen enkel probleem. U bent van harte welkom in onze vestiging in Ridderkerk.

Reparaties direct opgepakt

Onze service gaat zo ver dat we reparaties zelfs direct uitvoeren, u krijgt een kop koffie terwijl wij aan de slag gaan. Ook kunt u het gezellige centrum van Ridderkerk bezoeken terwijl de reparaties worden uitgevoerd.

Automerk onafhankelijk

Wij verzorgen inrichtingen en accessoires voor alle merken bedrijfswagens. Wij zijn werkzaam voor bijna alle grote automerken/garages. Wij denken in maatwerkoplossingen.

Wie we zijn
Bedrijfswageninrichting Bejabo Ridderkerk

Bejabo is uw specialist op het gebied van bedrijfswageninrichting, betimmeringen en dierenbenodigdheden. Door de jarenlange vakkennis, professionaliteit en de diversiteit van haar assortiment, mag Bejabo zich een totaalaanbieder noemen...

"..zeer vakkundig geholpen met de inbouw van hondentransportkooien, dakventilatie en volledige betimmering van mijn Volkswagen Transporter..."

Bejabo B.V. is opgericht op 1 april 2000 en was toen gehuisvest aan de Valkeniersstraat in Ridderkerk. Destijds bestonden de werkzaamheden vooral uit het aanpassen van bedrijfsauto's en het maken van hondentransportboxen op maat.

Bejabo bedrijfswageninrichting - volledig op maat, altijd een oplossing!

Advies, levering en inbouw op maat. Al ruim 15 jaar de expert voor bedrijfswageninrichting / betimmering van de Benelux!

  • Alles is mogelijk
  • Zeer goede service/bereikbaarheid
  • Reparaties direct opgepakt

Blijf op de hoogte via social media