Hondenbench auto

Hondenbench vakkundig geplaatst in uw auto

Hondenbench op maat voor uw auto

Bejabo Ridderkerk is al 15 jaar de specialist voor uw hondenbench in de auto, hondentransportboxen en inrichting van de auto voor bijvoorbeeld beveiligingsbedrijven, honden uitlaatservices, dierenambulance en voor de hondensporter en uiteraard voor u als particulier.

Wilt u een hond veilig vervoeren in de auto of in uw bedrijfswagen dan is een hondenbench in de auto, een hondentransportbox ( kooi ) onmisbaar. Wij produceren in onze werkplaats standaard hondenbenches voor in de auto, hondentransportboxen in 1 vaks of in 2 vaks en tevens zijn wij gespecialiseerd in volledige op maatgemaakte hondenbenches / hondentransportboxen (kooien) voor uw auto of bedrijfswagen. Alle door Bejabo gemaakte kooien zijn van zware kwaliteit en absoluut zeer veilig voor vervoer van uw hond(en). Een hondenbench, hondentransportbox kan volledig naar wens en op maat worden ingemeten en ingebouwd. Niets is onmogelijk!

Ook als u op zoek bent naar een gehele inrichting voor uw bedrijfswagen of auto er zijn vele opties mogelijk. Bel ons direct om de mogelijkheden door te spreken. Mogelijkheden zijn bijvoorbeeld rekken op maat, betimmeringen zoals vloeren ,zijwanden, kasten, lade blokken, tweede vloer, dakventilatie en nog veel meer, alles naar de wens van onze klanten. Tevens hebben we ook een moderne design lijn van hondenbenches, hondentransportboxen DE Dogbox welke in 13 standaard maatvoeringen verkrijgbaar zijn voor de meest gangbare personenauto,s/types. Een hondenbench voor de auto en honden transportboxen worden vervaardigd van aluminium en RVS, hierdoor zijn ze licht van gewicht, ijzersterk en uiteraard zeer duurzaam. De hondenbenches, hondentransportboxen zijn volledig recyclebaar en zo minder belastend voor het milieu.

Een hondenbench, hondentransportbox (kooi) wordt gemaakt van aluminium plaatmateriaal en uit een stuk gezet. Hierdoor is de transportbox kooi aan de binnenzijde glad en makkelijke schoon te maken. De bodem wordt uitgevoerd in betonplex met antislip- laag, als optie kan er in de achterwand een noodluik of roosters geplaatst worden. Standaard worden een hondenbench voor uw auto of bedrijfswagen (de kooi) geleverd met een raamboomsluiting. Bij het RVS front kan als optie een zogenaamde valsluiting gemonteerd worden. De op maatgemaakte transportboxen( kooien ) kunnen in diverse hoogtes en schuinten vervaardigd worden en voorzien worden van een aluminium of RVS hekwerk. Onze hondenbenches, transportboxen (kooien zijn door de gezette vorm sterk en vormvast en op deze manier kunnen de kooien op elkaar geplaatst worden.

Indien er een dakventilator gemonteerd is bestaat er een mogelijkheid om de hondenbench, transportbox (kooi) aan te sluiten op deze ventilator zodat een betere lucht doorvoer door de kooi plaats vindt.

Voor het bespreken van uw wensen en de mogelijkheden bent u van harte welkom, ook kunt ons uiteraard altijd even bellen.

hondenbench voor in uw auto, niets is onmogelijk Bejabo Ridderkerk


Bekijk ons volledige aanbod in onze vernieuwde webshop!

Onze producten zijn te bestellen in de webshop, vragen of maatwerk? Bel ons direct!

Onze sterke punten
Alles is mogelijk "Gaat niet bestaat niet"

Bij Bejabo is alles mogelijk, ons motto is dan ook "gaat niet bestaat niet".
Door onze jaren lange ervaring en expertise vinden we altijd een oplossing!

Service en bereikbaarheid

Wij staan altijd voor u klaar, met onze ruime openingstijden en telefonische bereikbaarheid. Ook zijn afspraken buiten kantooruren geen enkel probleem. U bent van harte welkom in onze vestiging in Ridderkerk.

Reparaties direct opgepakt

Onze service gaat zo ver dat we reparaties zelfs direct uitvoeren, u krijgt een kop koffie terwijl wij aan de slag gaan. Ook kunt u het gezellige centrum van Ridderkerk bezoeken terwijl de reparaties worden uitgevoerd.

Automerk onafhankelijk

Wij verzorgen inrichtingen en accessoires voor alle merken bedrijfswagens. Wij zijn werkzaam voor bijna alle grote automerken/garages. Wij denken in maatwerkoplossingen.

Wie we zijn
Bedrijfswageninrichting Bejabo Ridderkerk

Bejabo is uw specialist op het gebied van bedrijfswageninrichting, betimmeringen en dierenbenodigdheden. Door de jarenlange vakkennis, professionaliteit en de diversiteit van haar assortiment, mag Bejabo zich een totaalaanbieder noemen...

"..zeer vakkundig geholpen met de inbouw van hondentransportkooien, dakventilatie en volledige betimmering van mijn Volkswagen Transporter..."

Bejabo B.V. is opgericht op 1 april 2000 en was toen gehuisvest aan de Valkeniersstraat in Ridderkerk. Destijds bestonden de werkzaamheden vooral uit het aanpassen van bedrijfsauto's en het maken van hondentransportboxen op maat.

Bejabo bedrijfswageninrichting - volledig op maat, altijd een oplossing!

Advies, levering en inbouw op maat. Al ruim 15 jaar de expert voor bedrijfswageninrichting / betimmering van de Benelux!

  • Alles is mogelijk
  • Zeer goede service/bereikbaarheid
  • Reparaties direct opgepakt

Blijf op de hoogte via social media