Dakventilator

Dakventilator, levering & inbouw

Dakventilator vakkundig ingebouwd

Ventilatie of luchtverversing is bedoeld om de vervuilde lucht in een ruimte te vervangen door schone lucht, of bijvoorbeeld en bedrijfswagen voorzien van schone en frisse lucht. Wij adviseren, leveren en bouwen een dakventilator in uw auto of bedrijfswagen. Uiteraard indien gewenst in carrosseriekleur gespoten door Bejabo Ridderkerk.

Ventilatie van uw auto of bedrijfswagen kan middels een dakventilator, hier zijn er twee mogelijkheden;
1) mechanische of 2) Elektrische ventilatie. De ventilatieklep is de meest eenvoudige manier van dakventilatie. Het is de goedkoopste maar daarmee ook de minst effectieve manier. De ventilatieklep is vooral geschikt indien onder bepaalde omstandigheden een beetje ventilatie nodig is in de laadruimte..

Met een mechanische ventilatie wordt de laadruimte van het voertuig aangevoerd of afgevoerd door rijwind en zorgt voor toe of afvoer van verse lucht. Geuren,condensatie en overtollige warmte wordt dan rijdende weg afgevoerd. Nadeel van een mechanische ventilator is dat op warme dagen de ventilatie niet voldoende is en bij stilstand van het voertuig de ventilator niet werkt.

De elektrische dakventilator is de meest effectieve vorm. De Elektrische dakventilator zorgt voor gedwongen ontluchting of beluchting. Het systeem werkt op 12 volt en wordt rechtstreeks op de accu aangesloten en afgezekerd. Standaard wordt de dakventilator gemonteerd met een 3 standen schakelaar en als optie kan er een snelheidsregelaar gemonteerd worden.

Bij vervoer van dieren zoals honden waarbij warmte en condensatie optreedt is een elektrische dakventilator aan te bevelen. Het grote voordeel hiervan is ook dat als u stilstaat de ventilator zijn werk doet. En indien de ventilatormotor niet aanstaat er toch een natuurlijke ontluchting/ventilatie ontstaat.

Dakventilator levering, inbouw Bejabo Ridderkerk


Bekijk ons volledige aanbod in onze vernieuwde webshop!

Onze producten zijn te bestellen in de webshop, vragen of maatwerk? Bel ons direct!

Onze sterke punten
Alles is mogelijk "Gaat niet bestaat niet"

Bij Bejabo is alles mogelijk, ons motto is dan ook "gaat niet bestaat niet".
Door onze jaren lange ervaring en expertise vinden we altijd een oplossing!

Service en bereikbaarheid

Wij staan altijd voor u klaar, met onze ruime openingstijden en telefonische bereikbaarheid. Ook zijn afspraken buiten kantooruren geen enkel probleem. U bent van harte welkom in onze vestiging in Ridderkerk.

Reparaties direct opgepakt

Onze service gaat zo ver dat we reparaties zelfs direct uitvoeren, u krijgt een kop koffie terwijl wij aan de slag gaan. Ook kunt u het gezellige centrum van Ridderkerk bezoeken terwijl de reparaties worden uitgevoerd.

Automerk onafhankelijk

Wij verzorgen inrichtingen en accessoires voor alle merken bedrijfswagens. Wij zijn werkzaam voor bijna alle grote automerken/garages. Wij denken in maatwerkoplossingen.

Wie we zijn
Bedrijfswageninrichting Bejabo Ridderkerk

Bejabo is uw specialist op het gebied van bedrijfswageninrichting, betimmeringen en dierenbenodigdheden. Door de jarenlange vakkennis, professionaliteit en de diversiteit van haar assortiment, mag Bejabo zich een totaalaanbieder noemen...

"..zeer vakkundig geholpen met de inbouw van hondentransportkooien, dakventilatie en volledige betimmering van mijn Volkswagen Transporter..."

Bejabo B.V. is opgericht op 1 april 2000 en was toen gehuisvest aan de Valkeniersstraat in Ridderkerk. Destijds bestonden de werkzaamheden vooral uit het aanpassen van bedrijfsauto's en het maken van hondentransportboxen op maat.

Bejabo bedrijfswageninrichting - volledig op maat, altijd een oplossing!

Advies, levering en inbouw op maat. Al ruim 15 jaar de expert voor bedrijfswageninrichting / betimmering van de Benelux!

  • Alles is mogelijk
  • Zeer goede service/bereikbaarheid
  • Reparaties direct opgepakt

Blijf op de hoogte via social media