Omvormers

Omvormer, levering en vakkundig geplaatst

Omvormers voor iedere toepassing

Bejabo in Ridderkerk levert en plaatst omvormers in uw bedrijfswagen. Zo kunnen Is het mogelijk om via deze omvormer 220 volt te produceren. 220 volt kan men voor diverse mogelijkheden nodig hebben bijvoorbeeld voor een laptop, boormachine, koffiezetapparaat ed. Zo is een 220 voltaansluiting mogelijk van 10 tot 2000 watt.

Een omvormer is een apparaat dat een lage invoerspanning kan omvormen naar een hoge spanning, bijvoorbeeld 220 volt. Men spreekt, al naargelang de toepassing, van een spanningsomvormer, een frequentieomvormer, of van een combinatie van beide.

Welke omvormer geschikt is voor u bepalen we aan de hand van uw wensen en uiteraard hetgeen u wilt aansluiten. Wij adviseren u vanuit onze 15 jaar lange ervaring en expertise.

Zo weten we dat als u lang gebruik wilt maken van 220 volt het zeer aan te raden is een extra accu te plaatsen, u wilt immers ook weer weg kunnen rijden!

Bejabo adviseert u graag, wij staan voor u klaar in onze vestiging in Ridderkerk. Uiteraard staan wij ook telefonisch voor u klaar.

omvormers voor auto of besdrijfswagen, advies, levering en montage - Bejabo Ridderkerk


Bekijk ons volledige aanbod in onze vernieuwde webshop!

Onze producten zijn te bestellen in de webshop, vragen of maatwerk? Bel ons direct!

Onze sterke punten
Alles is mogelijk "Gaat niet bestaat niet"

Bij Bejabo is alles mogelijk, ons motto is dan ook "gaat niet bestaat niet".
Door onze jaren lange ervaring en expertise vinden we altijd een oplossing!

Service en bereikbaarheid

Wij staan altijd voor u klaar, met onze ruime openingstijden en telefonische bereikbaarheid. Ook zijn afspraken buiten kantooruren geen enkel probleem. U bent van harte welkom in onze vestiging in Ridderkerk.

Reparaties direct opgepakt

Onze service gaat zo ver dat we reparaties zelfs direct uitvoeren, u krijgt een kop koffie terwijl wij aan de slag gaan. Ook kunt u het gezellige centrum van Ridderkerk bezoeken terwijl de reparaties worden uitgevoerd.

Automerk onafhankelijk

Wij verzorgen inrichtingen en accessoires voor alle merken bedrijfswagens. Wij zijn werkzaam voor bijna alle grote automerken/garages. Wij denken in maatwerkoplossingen.

Wie we zijn
Bedrijfswageninrichting Bejabo Ridderkerk

Bejabo is uw specialist op het gebied van bedrijfswageninrichting, betimmeringen en dierenbenodigdheden. Door de jarenlange vakkennis, professionaliteit en de diversiteit van haar assortiment, mag Bejabo zich een totaalaanbieder noemen...

"..zeer vakkundig geholpen met de inbouw van hondentransportkooien, dakventilatie en volledige betimmering van mijn Volkswagen Transporter..."

Bejabo B.V. is opgericht op 1 april 2000 en was toen gehuisvest aan de Valkeniersstraat in Ridderkerk. Destijds bestonden de werkzaamheden vooral uit het aanpassen van bedrijfsauto's en het maken van hondentransportboxen op maat.

Bejabo bedrijfswageninrichting - volledig op maat, altijd een oplossing!

Advies, levering en inbouw op maat. Al ruim 15 jaar de expert voor bedrijfswageninrichting / betimmering van de Benelux!

  • Alles is mogelijk
  • Zeer goede service/bereikbaarheid
  • Reparaties direct opgepakt

Blijf op de hoogte via social media