Gereedschapskasten

Gereedschapskasten, volledig op maat ingebouwd

Gereedschapskasten ingebouwd naar uw wensen

Bejabo levert diverse gereedschapskisten, deze kunnen zowel in standaard maten als in maatwerk geleverd worden. De gereedschapskisten/kasten worden in staal, roestvaststaal of aluminium tranenplaat geleverd. Veelal worden standaard maten gereedschapskisten/kasten in staal geleverd.

Op maat gemaakte gereedschapskisten/kasten worden in overleg en eventuele wensen van de klant in onze werkplaats geproduceerd. Er zijn diverse opties mogelijk! Zo kunnen wij de gereedschapskisten- /kasten voorzien van een deur of klep, tevens kunnen er b.v. een vakverdeling of brandstoftank in geplaatst worden.

Een gereedschapskist wordt veelal gebruikt door hoveniers, stratenmakers en in de bouw en kunnen geplaatst worden op b.v. aanhangwagens, open laadbak . Gereedschap en materialen kunnen zo veilig op de auto in de gereedschapskisten opgeborgen worden.

Bejabo heeft zeer veel ervaring, is al 15 jaar de specialist voor bedrijfswageninrichting. Om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken bent u van harte welkom. Uiteraard staan wij ook telefonisch voor u klaar.

gereedschapskasten op maat gemaakt en ingebouwd! Bejabo Ridderkerk


Bekijk ons volledige aanbod in onze vernieuwde webshop!

Onze producten zijn te bestellen in de webshop, vragen of maatwerk? Bel ons direct!

Onze sterke punten
Alles is mogelijk "Gaat niet bestaat niet"

Bij Bejabo is alles mogelijk, ons motto is dan ook "gaat niet bestaat niet".
Door onze jaren lange ervaring en expertise vinden we altijd een oplossing!

Service en bereikbaarheid

Wij staan altijd voor u klaar, met onze ruime openingstijden en telefonische bereikbaarheid. Ook zijn afspraken buiten kantooruren geen enkel probleem. U bent van harte welkom in onze vestiging in Ridderkerk.

Reparaties direct opgepakt

Onze service gaat zo ver dat we reparaties zelfs direct uitvoeren, u krijgt een kop koffie terwijl wij aan de slag gaan. Ook kunt u het gezellige centrum van Ridderkerk bezoeken terwijl de reparaties worden uitgevoerd.

Automerk onafhankelijk

Wij verzorgen inrichtingen en accessoires voor alle merken bedrijfswagens. Wij zijn werkzaam voor bijna alle grote automerken/garages. Wij denken in maatwerkoplossingen.

Wie we zijn
Bedrijfswageninrichting Bejabo Ridderkerk

Bejabo is uw specialist op het gebied van bedrijfswageninrichting, betimmeringen en dierenbenodigdheden. Door de jarenlange vakkennis, professionaliteit en de diversiteit van haar assortiment, mag Bejabo zich een totaalaanbieder noemen...

"..zeer vakkundig geholpen met de inbouw van hondentransportkooien, dakventilatie en volledige betimmering van mijn Volkswagen Transporter..."

Bejabo B.V. is opgericht op 1 april 2000 en was toen gehuisvest aan de Valkeniersstraat in Ridderkerk. Destijds bestonden de werkzaamheden vooral uit het aanpassen van bedrijfsauto's en het maken van hondentransportboxen op maat.

Bejabo bedrijfswageninrichting - volledig op maat, altijd een oplossing!

Advies, levering en inbouw op maat. Al ruim 15 jaar de expert voor bedrijfswageninrichting / betimmering van de Benelux!

  • Alles is mogelijk
  • Zeer goede service/bereikbaarheid
  • Reparaties direct opgepakt

Blijf op de hoogte via social media