Bumperbescherming

Bumperbescherming voor ieder merk

Bumperbescherming vakkundig gemonteerd

Bejabo is ook uw specialist voor bumperbescherming van uw auto of bedrijfswagen. Een bumper beschadigd snel door bijvoorbeeld het in en uitladen van goederen. De oplossing voor dit probleem is het plaatsen van een bumperplaat, ook wel tranenplaat genoemd.

Bumperbescherming, het plaatsen van een bumperplaat voorkomt de beschadigingen aan de bumper en zorgt tevens voor bescherming tegen uitglijden. Er is zowel een gewone als een luxe uitvoering en de bescherming is bij Bejabo in Ridderkerk voor verschillende merken en type's direct uit voorraad leverbaar. Uiteraard wordt de bumperbescherming vakkundig gemonteerd door onze specialisten.

Bejabo in Ridderkerk levert bumperbescherming voor onder andere de volgende voertuigen: bumperplaat Citroen Jumper, bumperplaat MB Sprinter, bumperplaat MB Vaneo, bumperplaat MB Vito, bumperplaat Nissan Interstar, bumperplaat Nissan Kubistar, bumperplaat Nissan Primastar, bumperplaat Opel Combo, bumperplaat Opel Movano, bumperplaat Opel Vivaro, bumperplaat Peugeot Berlingo, bumperplaat Peugeot Partner, bumperplaat Renault Kangoo, bumperplaat Renault Master, bumperplaat Renault Trafic, bumperplaat VW Caddy, bumperplaat VW Crafter, bumperplaat VW T4, bumperplaat VW T5.

Mocht uw merk/type er niet bij staan en u wilt toch weten of het mogelijk is om bumperbescherming aan te brengen, een tranenplaat voor u te maken en bevestigen? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. U bent van harte welkom in onze vestiging in Ridderkerk!

bumperbescherming niets is onmogelijk Bejabo Ridderkerk


Bekijk ons volledige aanbod in onze vernieuwde webshop!

Onze producten zijn te bestellen in de webshop, vragen of maatwerk? Bel ons direct!

Onze sterke punten
Alles is mogelijk "Gaat niet bestaat niet"

Bij Bejabo is alles mogelijk, ons motto is dan ook "gaat niet bestaat niet".
Door onze jaren lange ervaring en expertise vinden we altijd een oplossing!

Service en bereikbaarheid

Wij staan altijd voor u klaar, met onze ruime openingstijden en telefonische bereikbaarheid. Ook zijn afspraken buiten kantooruren geen enkel probleem. U bent van harte welkom in onze vestiging in Ridderkerk.

Reparaties direct opgepakt

Onze service gaat zo ver dat we reparaties zelfs direct uitvoeren, u krijgt een kop koffie terwijl wij aan de slag gaan. Ook kunt u het gezellige centrum van Ridderkerk bezoeken terwijl de reparaties worden uitgevoerd.

Automerk onafhankelijk

Wij verzorgen inrichtingen en accessoires voor alle merken bedrijfswagens. Wij zijn werkzaam voor bijna alle grote automerken/garages. Wij denken in maatwerkoplossingen.

Wie we zijn
Bedrijfswageninrichting Bejabo Ridderkerk

Bejabo is uw specialist op het gebied van bedrijfswageninrichting, betimmeringen en dierenbenodigdheden. Door de jarenlange vakkennis, professionaliteit en de diversiteit van haar assortiment, mag Bejabo zich een totaalaanbieder noemen...

"..zeer vakkundig geholpen met de inbouw van hondentransportkooien, dakventilatie en volledige betimmering van mijn Volkswagen Transporter..."

Bejabo B.V. is opgericht op 1 april 2000 en was toen gehuisvest aan de Valkeniersstraat in Ridderkerk. Destijds bestonden de werkzaamheden vooral uit het aanpassen van bedrijfsauto's en het maken van hondentransportboxen op maat.

Bejabo bedrijfswageninrichting - volledig op maat, altijd een oplossing!

Advies, levering en inbouw op maat. Al ruim 15 jaar de expert voor bedrijfswageninrichting / betimmering van de Benelux!

  • Alles is mogelijk
  • Zeer goede service/bereikbaarheid
  • Reparaties direct opgepakt

Blijf op de hoogte via social media