12 volt / 220 aansluitingen

12 volt / 220 aansluitingen, levering en inbouw

12 volt / 220 aansluitingen volledig op maat

Bij bedrijfswagens / servicewagens wordt meestal gebruik gemaakt van 12 volt of 220 volt. Bejabo kan extra 12 volt aansluitingen plaatsen in de laadruimte, via de extra 12 volt aansluitingen kunnen bijvoorbeeld lampen of batterijen van machines opgeladen worden.

Is 12 volt niet voldoende dan is het ook mogelijk om via een omvormer 220 volt te produceren. 220 volt kan men voor diverse mogelijkheden nodig hebben bijvoorbeeld voor een laptop, boormachine, koffiezetapparaat ed. Zo is een 220 voltaansluiting mogelijk van 10 tot 2000 watt.

Als men langer gebruikt wenst te maken van 220 volt is het advies om een extra accu te plaatsen, hierdoor blijft het mogelijk om als de 2e accu leeg is om de bedrijfswagen toch te kunnen starten en u zich weer kan verplaatsen.

Bejabo heeft zeer veel ervaring, is al 15 jaar de specialist voor bedrijfswageninrichting. Om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken bent u van harte welkom. Uiteraard staan wij ook telefonisch voor u klaar.

12 volt aansluitingen voor auto of besdrijfswagen, advies, levering en montage - Bejabo Ridderkerk


Bekijk ons volledige aanbod in onze vernieuwde webshop!

Onze producten zijn te bestellen in de webshop, vragen of maatwerk? Bel ons direct!

Onze sterke punten
Alles is mogelijk "Gaat niet bestaat niet"

Bij Bejabo is alles mogelijk, ons motto is dan ook "gaat niet bestaat niet".
Door onze jaren lange ervaring en expertise vinden we altijd een oplossing!

Service en bereikbaarheid

Wij staan altijd voor u klaar, met onze ruime openingstijden en telefonische bereikbaarheid. Ook zijn afspraken buiten kantooruren geen enkel probleem. U bent van harte welkom in onze vestiging in Ridderkerk.

Reparaties direct opgepakt

Onze service gaat zo ver dat we reparaties zelfs direct uitvoeren, u krijgt een kop koffie terwijl wij aan de slag gaan. Ook kunt u het gezellige centrum van Ridderkerk bezoeken terwijl de reparaties worden uitgevoerd.

Automerk onafhankelijk

Wij verzorgen inrichtingen en accessoires voor alle merken bedrijfswagens. Wij zijn werkzaam voor bijna alle grote automerken/garages. Wij denken in maatwerkoplossingen.

Wie we zijn
Bedrijfswageninrichting Bejabo Ridderkerk

Bejabo is uw specialist op het gebied van bedrijfswageninrichting, betimmeringen en dierenbenodigdheden. Door de jarenlange vakkennis, professionaliteit en de diversiteit van haar assortiment, mag Bejabo zich een totaalaanbieder noemen...

"..zeer vakkundig geholpen met de inbouw van hondentransportkooien, dakventilatie en volledige betimmering van mijn Volkswagen Transporter..."

Bejabo B.V. is opgericht op 1 april 2000 en was toen gehuisvest aan de Valkeniersstraat in Ridderkerk. Destijds bestonden de werkzaamheden vooral uit het aanpassen van bedrijfsauto's en het maken van hondentransportboxen op maat.

Bejabo bedrijfswageninrichting - volledig op maat, altijd een oplossing!

Advies, levering en inbouw op maat. Al ruim 15 jaar de expert voor bedrijfswageninrichting / betimmering van de Benelux!

  • Alles is mogelijk
  • Zeer goede service/bereikbaarheid
  • Reparaties direct opgepakt

Blijf op de hoogte via social media