Kattenbenodigdheden

Kattenbenodigdheden van Bejabo Ridderkerk

Kattenbenodigdheden, krabpalen, verzorging en meer!

Bij Bejabo kunt u terecht voor al uw kattenbenodigdheden. Verzorging, speeltjes, snacks, voer en krabpalen zijn een kleine greep uit ons assortiment.

Om uw kat goed te kunnen vervoeren tijdens het reizen of bijvoorbeeld een bezoek aan de dierenarts, kunnen wij u voorzien van verschillende draagtassen. In ons assortiment zitten verschillende modellen, daarnaast hebben wij de mogelijkheid om ook een draagtas voor u te bestellen bij een van onze leveranciers. Mocht u een andere draagtas willen dan degene die wij in ons assortiment hebben? Dan kunnen wij altijd naar de mogelijkheden voor u kijken.

Ook hebben we een zeer divers aanbod aan kattenbakvulling. Er zijn fijne korrels, grove korrels, biologische korrels, etc. Bij Bejabo kunt u terecht voor verschillende soorten kattengrit.

In ons assortiment kattenbenodigdheden hebben we tevens een ruime keuze aan krabpalen voor de kat is enorm. In onze showroom is de keuze hierdoor momenteel beperkt. Echter in onze webwinkel is er een zeer uitgebreid aanbod aan kattenkrabpalen. Mocht u een bepaalde kattenkrabpaal in uw hoofd hebben zitten, dan kunnen wij voor u kijken wat er mogelijk is. Sinds kort heeft Bejabo een haar assortiment krabpalen flink uitgebreid. Er zijn nu vele nieuwe krabpalen bijgevoegd in het assortiment, deze zijn enkel via de webshop van Bejabo BV te bestellen en zullen bij u thuis worden afgeleverd.

Verzorging en gezondheid wordt steeds belangrijker in de huisdierenbranche. Een goede verzorging kan bijdragen aan de gezondheid van uw huisdier. Bij Bejabo zijn wij ons daarvan dan ook bewust. Binnen onze kattenbenodigdheden hebben wij diverse artikelen in ons assortiment m.b.t. gezondheid. Zo kunt u bij ons o.a. verschillende kattenborstels en kattenkammen kopen om uw kat goed te verzorgen.

Met ons zijn ook Champ Europe en Meadowfield doorgegroeid en beschikken beide bedrijven inmiddels ook over een hoogwaardige voedingslijn voor de kat. Beide beschikken over brokken voor de kat en daarnaast heeft Meadowfield ook nog de beschikking over blikvoer voor de kat. Naast deze soorten kattenvoer beschikken wij vanaf heden ook over de bekende merken zoals Whiskas en Felix. Voor ons gehele assortiment neemt u contact op of komt u vrijblijvend langs in Ridderkerk!

Dus voor uw kattenbenodigdheden bent u bij Bejabo aan het juiste adres. We heten u van harte welkom in onze vestiging in Ridderkerk of uiteraard binnen onze webshop.

kattenbenodigdheden van Bejabo Ridderkerk


Bekijk ons volledige aanbod in onze vernieuwde webshop!

Onze producten zijn te bestellen in de webshop, vragen of maatwerk? Bel ons direct!

Onze sterke punten
Alles is mogelijk "Gaat niet bestaat niet"

Bij Bejabo is alles mogelijk, ons motto is dan ook "gaat niet bestaat niet".
Door onze jaren lange ervaring en expertise vinden we altijd een oplossing!

Service en bereikbaarheid

Wij staan altijd voor u klaar, met onze ruime openingstijden en telefonische bereikbaarheid. Ook zijn afspraken buiten kantooruren geen enkel probleem. U bent van harte welkom in onze vestiging in Ridderkerk.

Reparaties direct opgepakt

Onze service gaat zo ver dat we reparaties zelfs direct uitvoeren, u krijgt een kop koffie terwijl wij aan de slag gaan. Ook kunt u het gezellige centrum van Ridderkerk bezoeken terwijl de reparaties worden uitgevoerd.

Automerk onafhankelijk

Wij verzorgen inrichtingen en accessoires voor alle merken bedrijfswagens. Wij zijn werkzaam voor bijna alle grote automerken/garages. Wij denken in maatwerkoplossingen.

Wie we zijn
Bedrijfswageninrichting Bejabo Ridderkerk

Bejabo is uw specialist op het gebied van bedrijfswageninrichting, betimmeringen en dierenbenodigdheden. Door de jarenlange vakkennis, professionaliteit en de diversiteit van haar assortiment, mag Bejabo zich een totaalaanbieder noemen...

"..zeer vakkundig geholpen met de inbouw van hondentransportkooien, dakventilatie en volledige betimmering van mijn Volkswagen Transporter..."

Bejabo B.V. is opgericht op 1 april 2000 en was toen gehuisvest aan de Valkeniersstraat in Ridderkerk. Destijds bestonden de werkzaamheden vooral uit het aanpassen van bedrijfsauto's en het maken van hondentransportboxen op maat.

Bejabo bedrijfswageninrichting - volledig op maat, altijd een oplossing!

Advies, levering en inbouw op maat. Al ruim 15 jaar de expert voor bedrijfswageninrichting / betimmering van de Benelux!

  • Alles is mogelijk
  • Zeer goede service/bereikbaarheid
  • Reparaties direct opgepakt

Blijf op de hoogte via social media